This race is a fundraiser for the Westview Cross Country Team
|9:30 am||Pre-ride the course — open to all registered racers|
|10:00 am||Kiddie race (all Kids under age 10), 10 minutes|
|10:30 am||Junior Girls (15-16, 17-18) Junior Boys (15-16, 17-18)
Junior Girls (10-12, 13-14) Junior Boys (10-12, 13-14), 30 minutes
|11:10 am||Cat 2/3 Women (19-34, 35-44, 45-54, 55+), 40 minutes|
|11:50 am||Break, Course Open 10 minutes|
|12:00 pm||Cat 3 Men (19-34, 35-44, 45-54, 55+), Clydesdales, 40 minutes|
|12:45 pm||Cat 2 Men (19-34, 35-44, 45-54, 55+), 45 minutes|
|1:30 pm||Break, Course Open 15 minutes|
|1:45 pm||Single Speed Men, Single Speed Women, 45 minutes|
|2:35 pm||Pro/Cat 1 Women, Pro/Cat 1 Men 19-34, Pro/Cat 1 Men 35+, 50 minutes|
Ribbons to 1st, 2nd and 3rd place in each category plus many prizes will be randomly distributed.
Min. $25 Cash to 1st place in Pro/Cat 1 categories
If you are new to racing enter the Cat 3 class with your age grouping
|Cat 3 (Beginners) Cat 2, Singlespeed||$20|
|No late fees|
HELMET REQUIRED-All OBRA Rules Apply
First 400 racers will receive a $10 certificate to Old Spaghetti Factory
Registration:Send your check and completed registration form and waiver found at http://www.obra.org/pdfs/waiver.pdf by Wed July 28th to:
Please make checks payable to Westview Cross Country
Register online ( http://obra.org/events/15879/register ) until midnight on July 29.
Day of race registration begins on site at 8am to 15 minutes prior to your race start time.
OBRA membership required for all racers (except kiddie race but you must sign a release) single day $5/annual membership $20 available on line at http://www.obra.org/pdfs/membership_app.pdf or on site day of race.
Riding of bikes only allowed on designed race course. PLEASE DO NOT RIDE ON ANY OTHER PART OF THE SCHOOL PROPERTY—Thank you!
Bring a trainer for warm-up.
No Alcohol Allowed on School Property
No Dogs Allowed on School Property
More Information ContactPam Reid
Parking:Westview High School Parking Lot at 4200 NW 185th, Portland, OR
OBRA and the organizers of this race do not provide insurance coverage for injuries that occur at the race. The cost related to those injuries is the responsibility of the individual participant.