



CHIP TIMING PROVIDED BY e8 TIMING.COM

## **COURSE DESCRIPTION:**

1.5-2 MILES LONG WITH AN ESTIMATED LAP TIME OF 7-8 MINUTES. 2-3 BARRIERS AND PLENTY OF TIGHT TECHNICAL SECTIONS TO PUNCH OUT OF! THE VENUE IS IN THE WOODS ON A HILLSIDE WITH TONS OF NATURAL ELEVATION TO TAKE ADVANTAGE OF. WILL IT RAIN. PROBABLY!

PRE REGISTER ONLINE AT OBRA.ORG BY 10/15

\$35 ONLINE REG FOR ADULTS/ \$40 DAY OF THE RACE \$10 FOR SECOND RACE DAY OF THE RACE

\$15 ONLINE REG FOR JUNIORS/ \$20 DAY OF THE RACE **FREE KIDDIE CROSS** 







LENGTH

## RACE DAY SCHEDULE

## TIME CATEGORIES

8:30 AM	CAT 4 OPEN, CAT 4 MASTERS OPEN 35+	<b>45 MIN</b>
9:25 AM	MASTERS 50+, MASTERS 60+, MASTERS 70+	<b>45 MIN</b>
10:10 AM	COURSE PREVIEW	<b>20 MIN</b>
10:30 AM	BEGINNER OPEN, WOMENS BEGINNER	<b>30 MIN</b>
11:10 AM	CAT 3 MASTERS OPEN 35+, CLYDESDALES, JR 1/2/3 OPEN	<b>45 MIN</b>
11:55 AM	KID'S 'CROSS	<b>15 MIN</b>
12:10 PM	COURSE PREVIEW	<b>20 MIN</b>
12:30 PM	CAT 3/4/5 JUNIOR OPEN, CAT 3/4/5 JUNIOR WOMEN	<b>30 MIN</b>
1:10 PM	SINGLE SPEED OPEN, SINGLE SPEED WOMEN	<b>45 MIN</b>
1:55 PM	COURSE PREVIEW	<b>20 MIN</b>
2:15 PM	CAT 2/3 WOMEN, CAT 4 WOMEN,	
	CAT 1/2 MASTERS WOMEN 35+, CAT 3 MASTERS WOMEN 35+,	
	MASTERS WOMEN 50+/60+, CAT 1/2/3 JUNIOR WOMEN,	
	ATHENAS	<b>45 MIN</b>
3:10 PM	CAT 1/2 OPEN, CAT 2/3 OPEN,	
	CAT 1/2 MASTERS OPEN 35+	
	CAT 1/2 WOMEN	60 MIN

## **RACE PROMOTER HOTLINE : 415 527 6858**

